Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Ових дана завршени су радови на уређењу канала реке Рогоз. Вредност радова је око 23 милиона динара а захваљујући овим радовима мештани овог насеља неће више морати да се брину у време јаких падавина кише када је раније због лошег стања канала али и бацања шута у канал, постојала могућност од плављења.

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је са сарадницима обишао ово градилиште и казао да је посао одрађен одлично.

-Позивамо грађане да чувају канал, да га не пуне отпадом и смећем јер је његова функција важна за безбедност од поплава. Овај посао радимо заједно са Канцеларијом за јавна улагања. У првој фази, од моста код Расадника низводно уређен је део канала где је вредност радова око 35 милиона динара. Сада пројектујемо наставак уређења низводно према АМСС, све до Нишаве,  јер нам је идеја да овде изградимо нови Кеј како би мештани овог дела града имали свој кутак за уживање и рекреацију. Добили смо већ водопривредне сагласности и жеља нам је да читав овај канал све до улива у Нишаву буде у овако добром стању-казао је градоначелник Васић.

Далибор Панчић, председник МЗ Нова Мала казао је да је ова инвестиција веома важна за мештане, а да је захваљујући доброј сарадњи са локалном самоуправом реализовано много значајних инвестиција.

Мештанка Весна Јовановић каже да је задовољна јер овде има много мале деце па је овако уређен канал значајан и за њихову безбедност, али и значи за све мештане који више неће стрепети од поплава као раније.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine