Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић гостујући у емисији “Они кажу”, аутора – уредника и директора Регионалне ТВ Пирот Владимира Вељковића оценио је да је током ванредног стања Град Пирот добро функционисао, сва јавна предузећа су добро функционисала, редовно је вршена дезинфекција улица, паркова, сви системи су нормално функционисали, најугроженијима су на услузи биле екипе Штаба за ванредне ситуације, велики број волонтера, подељено је преко 5.000 пакета помоћи најугроженијим суграђанима.


- Вршена је достава хране, лекова до најугроженијих, Кол центар је радио пуном паром, морам да се захвалим људима из Завода за јавно здравље чији епидемиолози су имали заиста огроман посао око истраживања контаката у циљу сузбијања ширења вируса. Такође, осморо наших лекара је било у Нишу на првој линији “фронта” што би се рекло, а хвала и људима у Ковид амбуланти – Тијабарској амбуланти у Пироту где су примани сви сумњиви случајеви и вршена тријажа-каже Васић и додаје да је његово мишљење да, упркос чињеници да је реч о новини и ситуацији са којом се раније нисмо сусретали, све функционисало добро када је реч о Граду Пироту.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine