Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У среду 9. октобра са почетком у 12 часова, на Тргу пиротских ратника – Бели трг, одржаће се „Олимпијски тренинг са Војвођанском банком“,  под покровитељством Олимпијског комитета Србије, уз учешће Града и спортских клубова. Тема догађаја је промоција олимпизма и олимпијских вредности међу децом основношколског узраста кроз надметање у различитим спортовима. Садржај „Олимпијског тренинга“ осмишљен је тако да се деца кроз пет станица које симболизују пет олимпијских кругова упознају и опробају у различитим спортовима, рекао је на данашњојконференцији за новинаре Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду.

ЦРНИ КРУГ – атлетика, ЦРВЕНИ – одбојка, ЗЕЛЕНИ – рукомет, ЖУТИ – кошарка и ПЛАВИ – полигон изненађења.
Са децом ће, на сваком од полигона радити тренери са вишегодишњим искуством у реализацији едукативних радионица како би им приближили предности и лепоте бављења спортом и мотивисали их да започну активно тренирање.

У оквиру самог догађаја учесници ће скупљати и бодове за своје школе, па ће тако на крају најуспешнија школа бити награђена, рекао је Ранђеловић. Сви учесници ће моћи да учествују у фото забави и направе јединствене фотографије са спортским реквизитима које ће им остати као лепа успомена на догађај.
Догађај ће отворити представник Олимпијског комитета Србије, а учеснике ће поздравити и представник Банке, Иван Костић, директор региона Источна и Јужна Србија, као и Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine