Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Једна од најскупљих инвестиција која се реализује из Буџета града Пирота у овој години јесте пробијање Улице Ћирила и Методија и повезивање за Другим рингом. Данас је завршено асфалтирање Улице, а радници Предузећа Друмови А.Д. завршили су посао петнаестак дана пре уговореног рока. Улица је булеварског типа са широким тротоарима, бициклистичким стазама и зеленим површинама.

Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да је реализацијом овог посла остварена визија изградње прстена око града што ће у великој мери допринети растерећењу саобраћаја и појачаној станоградњи у насељу Сењак.
Постављањем хабајућег слоја асфалта завршена је друга фаза радова у Улици Ћирила и Методија изјавио је, поред осталог, Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта. Вредност радова је око 53 милиона динара.
Ових дана требало би да буде асфалтирана Улица Бранка Радичевића а појачано се ради у Улици Лава Тослтоја и Вука Пантелића.

Извор: Плуслонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine