Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је одржана седница Градског већа. На дневном реду нашле су се следеће теме: Извештај о раду ПУ Чика Јова Змај за 2018/19. и План рада установе за 2019/20. годину, План генералне регулације “Пољска Ржана” и Локални акциони план за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Пироту за период 2019-2021. Поред одлука из имовинско правне области пред већницима је била и Одлука о утврдјивању назива улица и других делова насељених места на територији града. Једна од најзначајнијих тема била је извршење Буџета у првих шест месеци.

По завршетку седнице Видојко Панајотовић, заменик градоначелника, рекао је да је веома задовољан реализацијом Буџета јер данас имају око 480 милиона на рачуну. Свуда се ради у граду, све иде по плану и све што је планирано за ову годуину биће завршено, истакао је Панајотовић. 
Када је у питању План генералне регулације „Пољска Ржана“, Панајотовић објашњава да је ово девети план који су усвојили од укупно 12 колико ће радити.
На седници је разматран и план рада ПУ „Чика Јова Змај“. С обзиром да су тренутно 62 детета на листи чекања, Панајотовић је најавио да очекују да до децембра не буде деце на листи чекања, уколико Влада испуни оно што је обећала. Према његовим речима, тражиће да им дозволе упошљавање још радника.
Овом приликом усвојен је и предлог о измени назива улица у пиротским селима. Укупно 72 села.
О усвојеним предлозима Градског већа разматраће се на предстојећој седници Скупштине града која је заказана за петак, 20. септембар. Седница почиње у 10 часова.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine