Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Ових дана на појединим градилиштима у Пироту радови су у завршној фази и припреми за асфалтирање. Градоначелник Пирота, Валадан Васић, данас је , са својим сарадницима, обишао насеље Нови Завој где је почело асфалтирање три улице, Васе Пелагића, Старине Новака и 27. Март. Град Пирот је за ове послове издвојио око дванаест милиона динара.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, је приликом обиласка радова истакао да је веома задовољан овом грађевинском сезоном. Такодје, истакао је и веома добру сарадњу са Месном заједницом Нови Завој. Насеље је добро уређено , а у наредном периоду овде ће се реализовати још неки инфраструктурни радови.
Мештани Новог Завоја су многе послове урадили из сопствених средстава, путем самодоприноса. Сарадња са Градом резултирала је асфалтирањем многих улица и још бољем уређењу насеља. Мештани су веома задовољни и захвални локалној самоуправи, рекао је поред осталог, Зоран Пејчић, председник Савета МЗ“Нови завој“.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine