Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Поштовани суграђани,

Обавештавамо Вас да је буџетски процес припреме буџета за 2020. годину и наредне две буџетске године у току и да можете узети учешће у припреми истог.

Искористите могућност да се и ове године укључите у процес креирања буџета, јер је то од велике важности за све нас. Тиме ћете директно утицати на креирање локалне политике и изградњу међусобног поверења између Управе и Вас, кроз задовољење Ваших потреба.

Једино што треба да урадите је да дате сугестију шта је по Вама приоритет и потреба за изградњом, уређењем или унапређењем неке услуге за наредну годину. Не мора да то буду велики пројекти од стратешког интереса, пажњу могу заслужити и мали пројекти и услуге који ће грађанима Ваших месних заједница, Ваше улице, зграде, насеља побољшати услове живота, оплеменити Ваш животни простор, привући нове станаре или побољшати снабдевање у свим видовима Ваших потреба.

Прикупљање предлога ће трајати од 23.09. – 11.10.2019. године.

Наша је обавеза да Вас, по сређивању предлога, обавестимо путем медија, који од Ваших предлога је ушао у ужи избор за реализацију.

Ваше предлоге можете проследити мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у Услужном центру Града Пирота и месним канцеларијама Градске управе Града Пирота на предвиђеном обрасцу.

Одсек за буџет
Градске управе
Града Пирота

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine