Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Великој сали Градске управе данас су подељени уговори корисницима субвенција за самозапошљавање. На самом почетку присутне је поздравио Ненад Петровић из Канцеларије за локални економски развој. Петровић је том приликом истакао да се пректично овим чином приводи крају реализација Акционог плана запошљавања града Пирота за 2019. годину. Од када овај програм реализујемо у сарадњи са Националном службом за запошљавање, ове године имали смо највеће интересовање за овој вид субвенционисања.

Стигло је 59 ваших захтева, од тога је одобрено 27. Субвенцијама од 200.000 динара подржано је 25 лица, док су два лица добила субвенције у износу од 220.000 динара, каже Петровић.
Поред ових програма који се реализују у сарадњи са локалном самоуправом, Националана служба за запошљавање има и сопствене програме и мере за самозапошљавање који се успешно реализују, каже  Александра Стојановић, начелник Одељења за програме запошљавања, предузетништво, образовање и обуке  пиротске Филијале
Добитницима субвенција испред локалне самоуправе честитала је и Сладјана Манчић, помоћница градоначелника.
Поразговарали смо и са корисницима субвенција.
Уговоре је корисницима уручила Сладјана Манчић, помоћница градоначелника Владана Васића.
Ове године Град Пирот је за реализацију Локалног акционог плана за запошљавање из свог Буџета издвојио 19,8 милиона динара. Ако се томе додају средства из Буџета Републике Србије, на основу сарадње са Националном службом за запошљавање, укупно 22,2 милиона динара биће утрошена у циљу смањења незапослености.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine