Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Директорка Предшколске установе “Чика Јова Змај” Милка Цолић казала је да су у току радови у свим вртићима, а данас почињу и обимни радови у Првомајском цвету, где ће практично бити изграђен још један вртић, тачније биће дограђено око 400 квадрата простора за боравак малишана.
- У вртићу Лане асфалтирано је двориште, вредност радова је 700.000 динара. Вртић Бамби се доградио, око сто квадрата додатних је направљено, вредност радова је преко четири милиона динара. Ту смо проширили једну радну просторију за децу, просторију за тријажу и средили улаз.

Од данас крећу радови у Првомајском цвету, вредност радова је преко 18 милиона динара, учешће нашег града је 5.1 милион динара. У вртићу Змај смо завршили подове, вредности око 900.000 динара. Тренутно радимо столарију у истом вртићу, вредност радова је око 600.000 динара. Окречили смо преко 4.000 квадрата, вртиће Лане, Невен и Првомајски цвет. Остале су нам да се промене капије у Првомајском цвету, за шта ће бити уложено око 700.000 динара и завршавамо ограду у истом вртићу као и ограду у Црвенкапи. Све је то учешће нашег града, осим у Првомајском цвету где је осим Града помогло значајно и Министарство Славице Ђукић Дејановић са око 16 милиона динара-казала је директорка Цолић.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine