Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић данас је у оквиру посете Пиротском округу посетио Градску управу Пирот где је разговарао са замеником градоначелника Видојком Панајотовићем, обишао Услужни центар, а осим Пирота обишао је и Бабушницу. Заменик градоначелника Панајотовић је истакао да Град има одличну сарадњу са министарством кога води Ружић, те да је захваљујући доброј сарадњи реализовано много важних пројеката.


- Ја сам министру Ружићу изнео проблеме које имамо као Градска управа а односе се на забрану запошљавања и мањак радне снаге. Реко сам да у општини имамо мањак од 36 радника, а да на нивоу локалне самуоправе имамо осамдесетак радника мањка. У проблему смо, а проблема има и у Дому здравља где фале лекари и други здравствени радници-казао је Панајотовић.
Министар Ружић је казао да је свестан проблема са којима се сусреће Град Пирот и додао да Град Пирот заиста одговара на све изазове који се појаве у функционисању једне здраве Градске управе.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine