Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота данас је у свом обраћању на свечаности поводом уручења престижног признања пиротској Гимназији од стране Републике Француске, казао да ће ускоро ученици Гимназије имати неупоредиво боље услове за рад јер ће у реконструкцију зграде Гимназије бити уложено око два милиона евра захваљујући одличној сарадњи Града Пирота и Канцеларије за јавна улагања Владе Србије.

- Пројектна документација је већ готова и ја се надам да ће до наредне школске године ђаци Гимназије, осим доброг квалитета наставе, о чему сведоче и бројне награде које освајају ђаци, али и ово признање амбасаде Француске, имати и много боље услове за рад јер ће у комплетно уређење школе бити уложено око два милиона евра. Пирот иначе има добру сарадњу са амбасадом Француске и Републиком Француском али и многим другим државама и амбасадама. У овом случају, основа за добру сарадњу јесте француски Мишелин односно компанија Тигар тајерс у Пироту. Из те сарадње родиле су се многе друге користи. Ово признање је привилегија за ову школу и привилегија за наш град-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine