Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је у Градској скупштини у Пироту одржан пријем за породице и пријатеље наших суграђана који су погинули у ратовима од 1991. до 1999. године. У тим ратним дешавањима страдало је чак 26 наших суграђана. Градоначелник Пирота мр Владан Васић уз изразе саучешћа породицама и пријатељима поручио је да Град и држава никад не смеју и неће да забораве на огромне жртве које су те породице поднеле када су њихови најмилији, браћа, супрузи, синови, дали своје животе за отаџбину.


– Ја сам рођен 1971. године и  сам сам био сведок дешавања јер сам током НАТО бомбардовања био у војсци у Новом Саду, као војни полицајац. Као Град ћемо покушати да помогнемо на сваки могући начин породицама. Ми имамо службу за борачку заштиту и позивам све породице да се обрате тој служби и Граду да би видели како можемо да помогнемо. Нешто може да се помогне, нешто не, али морамо да се потрудимо-казао је градоначелник Васић. У Карађорђевом парку венце и цвеће на спомен погинулим херојима положиле су бројне делегације, делегација Града Пирота – градоначелник Васић, начелница Управног округа Драгана Тончић, представници Војске Србије и МУП-а, представници бројних борачких организација, као и представници политичких партија, Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије, СРС и СДС.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine