Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Трећи по реду ГимПи фест обишао је и градоначелник Пирота мр Владан Васић са својим помоћницима Милицом Голубовић и Бојаном Ранђеловићем. Васић је Гимназијалцима честитао на томе што успешно промовишу науку, у временима када су наука, рад и труд нажалост често у другом плану.


- Храбро је и смело са њихове стране што су на овогодишњем Фестивалу покушали да прикажу како ће свет и живот изгледати за 500 година. Такође, драго ми је што сам у Соколани у којој сам и ја као ђак играо баскет и бавио се спортом и што сам могао деци да најавим да ћемо највероватније до краја године ући у обнову комплетне школе, комплетне Соколане и двориша, биће уложено око два милиона евра и мислим да ће школа када се све заврши бити међу најмодернијима у земљи. Желим да се захвалим организаторима, деци која иду у Гимназију и баве се науком и надам се да ће те вредности промовисати и даље-казао је Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine