Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Делегација града Пирота, у којој су заменик градоначелника Видојко Панајотовић, председник Градске скупштине Милан Поповић и Владица Тошић, заменик председника Скупштине, иначе оснивачи Еврорегиона “Нишава” учествује на скупу те економске организације у Костинброду у суседној Бугарској.

На скупу прве територијалне организације за сарадњу између Србије, Бугарске и Румуније, закључено је да се формира правни и пројектни тим ”Евробалкан”, да се уради акциони план и мапирају потенцијални чланови, као и да се ова економска групација промовише у сарадњи са универзитетима и научно-истраживачки установама. Како је речено, у ту сврху би се отвориле канцеларије у Видину и у Пироту. Партнерске организације биле би Европски комитет регија, Савет Европе и друге организације које се баве економском сардњом. У раду скупа са бугарске стране учествовале су општине и градови: Костинброд, Сливница, Драгоман, Годеч, Божуриште и Свође, а скупом предесава председник општине Костинброд Трајко Младенов.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine