Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У интервјуу Пиротским вестима градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је да су 2018. годину, када је о Пироту реч,  многи оценили успешном, али и годином јубилеја. Посебно су значајне велике инвестиције у обнову школа какве нису рађене деценијама уназад, од како су школе и направљене. Ове инвестиције наставиће се и у овој години.


- Људи из многих области, привреде, спорта, културе, јавних предузећа, локалне самоуправе, оценили су годину за нама као веома успешну. Била је то и година јубилеја, имали смо јубилеј – 140 година од припајања овог дела Србије тадашњој Краљевини Србије, сто година од завршетка Првог светског рата, обележили смо 95 година од почетка изградње Кеја на најбољи могући начин, с обзиром да смо проширили и продужили Кеј. Сада имате прелепо шеталиште не само дуж обала Нишаве него и око Компензационог базена. Обележено је и 15 година од како сам постао градоначелник на један, чини ми се скроман али свечан начин и било је доста пројеката из области инфраструктуре, разних дешавања у спорту и култури. Оцењујем 2018. годину као успешну и годину коју би волели да поновимо-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine