Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Током ове године пратили смо реализацију значајног Пројекта уредјења обала притока Нишаве. При крају су радови на уредјењу канала Рогоз, на Костурској, Расничкој реци. Недавно смо са Сретеном Савовом,  обишли радове на регулацији Бистрице. Када смо у недељу прошетали Кејом до моста на алтернативном путу и снимили тренутно стање, када су у питању радови на Коридору, видели смо да две велике машине раде на регулацији Бистрице, узводно од улива у Нишаву. За сваку похвалу. Уз то средјује се и ткзв. “друга линија одбране” односно Кеј поред Бистрице који ће, када радови буду завршени, изгледати лепо.


Јуче смо са Сретеном Савовом разговарали о радовима на обалама Бистрице, али и о осталим пословима из Пројекта уредјења притока Нишаве.
Уређење Костурске реке је један од врло захтевних послова пре свега у делу насеља кроз које протиче. Савов каже да механизација не може да приступи кориту реке па ће се људство ангажовати. Али, најпре ће се уредити корито од пута за Болницу према Сарлаху.
Обимни радови предстоје и у Пољској Ржани и насељу Кавак, каже Савов.Очекује се да ускоро буду завршени радови на каналу Рогоз.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine