Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Одборници градске Скупштине  на почетку седнице са 42  гласа усвојили су записник са прошле седнице. Примедбе на записник имали су Душан Митић и др Жарко Тодоровић , из Одборничке групе Најбоље за Пирот, који су имали замерке на начин водјења записника. Дневни ред је усвојен са 42  гласа, уз допуну тачке да се доношење Одлуке о матичним подручјуима одложи за неку од наредних седница.


Извештај о извршењу градског Буџета за период од 01.01. до 30.09.2018. Известила је  Јагода Шнеле начелник Одељења за привреду и финансије. За Одлуку је  гласао 41 одборник, четири  су била против.
За Одлуку о изменама и допунама Одлуке о Буџету града гласало је  41 одборник, против су била три одборника.

Одлука о утврдјивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврдјивање пореза на имовину за 2019. години на подручју Града, која је изазвала и највише полемике на седници, усвојена је са 31 гласом за.


На крају седнице организовано је гласање за разрешење члана Градског већа Нинослава Ћирића, за чију смену је гласало 35 одборника, 13 је било против, 8 листића је било неупотребљиво. За новог члана Градског већа већином гласова изабрана је Ивана Јовановић, за шта су гласала 32 одборника, 16 је било против, док је 8 листића било неоупотребљено.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine