Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Начелник Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне делатности и инспекцијске службе Зоран Крстић данас је на конференцији за новинаре саопштио да је са досадашњим превозником који је имао обавезу да превози путнике ка селима Понор, Костур, Блато, Расница, Барје Чифлик раскинут уговор и да су по хитном поступку, методом непосредне погодбе, уместо досадашњег превозника Дампекса, поменуте линије поверене новим превозницима, а то су фирме Танез и Јеремић превоз. Саобраћај на свим линијама требало би да се потпуно нормализује већ од 1. новембра, казао је Крстић.


- Овај превозник у ранијем периоду није у потпуности обављао саобраћај и у том смислу смо имали више састанака али ситуација се није поправљала, поднели смо и неке прекршајне пријаве и на крају је сам превозник својим дописом поднео захтев да престане са обављањем превоза због материјалне ситуације, недостатка возача и недостатка возила. Ми смо имали низ састанака и упознали остале превознике да, када је реч о ситуацији када се мора хитно реаговати, постоји могућност избора новог превозника путем непосредне погодбе. На том састанку се нико од превозника није изјасио да жели да преузме поменуте линије па смо имали поновни састанак када се превозник Танез, заступајући превозника Јеремић, изјаснио да жели да преузме тај пакет линија. Они су то и писаним путем потврдили да су заинтересовани па смо у том смислу сачинили уговор са ова два превозника на поменутим линијама. Ми смо упутили и поднесак превознику Дампекс да прихватамо његов захтев уз молбу да до 1. 11. и даље обавља превоз а да са 31. октобром је раскинут-казао је Крстић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine