Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Позивају се сви заинтересовани произвођачи са територије града Пирота, а који су корисници субвенција које даје Град Пирот да се пријаве за одлазак на стручну екскурзију у Италију која би се извела према програму који је направио институт за примену науке за пољопривреду Републике Србије у времену од 02.-10.12.2018. године. Сврха организовања стручне екскурзије јесте упознавање произвођача са организацијама из државног и приватног сектора, стицање нових информација, знања и вештина у области пољопривредне производње, упознавање са примерима добре пољопривредне праксе на пољопривредним газдинствима, удружењима, савезима, државним, привредним и цивилним организацијама као и разговори о могућности сарадње.

Сви заинтересовани произвођачи, корисници субвенција, а који до сада никада нису били учесници стручне екскурзије могу се јавити на телефон Градске управе Пирот, одељење за привреду и финансије бр.010 305-541, или лично у канцеларији Градске управе Пирот, ул. Српских Владара бр.82, трећи спрат, канцеларија бр.41.

Списак произвођача за стручну екскурзију биће направљен према критеријумима које буде одредила стручна служба за пољопривреду Градске управе Пирот.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine