Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је након потписивања  са министром Гораном Триваном уговора о додели средстава за пошумљавање, казао да је пошумљавање голети од велике важности за Град Пирот и да ће Град Пирот нешто више од четири милиона динара, колико је одобрено, уложити у пошумљавање 32 хектара деградираних површина на брду Сарлах, као и у проширење Кеја поред Нишаве, заштитног знака Пирота и једног од најлепших Кејева у Србији и шире.


- Биће засађено око 25.000 садница бора на тој површини. Такође, подједнако је важно и то да ћемо проширити дрвореде у самом граду, негде око 800 садница ћемо засадити у граду, а поводом јубилеја – 95 година постојања заштитног знака нашег града Кеја поред Нишаве, проширићемо дрворед на Кеју. Такође, ми ћемо као Град уложити негде још око 2.5 милиона динара за ове намене-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine