Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Према ЕУ ПРО програму који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге у сарадњи са Министарством за европске интеграције и другим институцијама Владе Републике Србије Пирот ће у наредних 18 месеци урадити План детаљне регулације за изградњу Логистичког центра у Слободној Зони. Циљ програма је да омогући боље услове за нове инвестиције и запошљавање и уопште стварање повољнијег привредног амбијента.

Конкурс је био отворен од априла до јуна ове године, а Пирот је аплицирао са три пројекта каже Јована Тончић из Канцеларије за локални економски развој.
Захваљујући средствима овог фонда биће израдјен План детаљне регулације који ће омогућити плански основ за изградју Логистичког центра са интермодалним терминалом у Слободној зони Пирот. Захваљујући средствима овог фонда биће израдјен План детаљне регулације који ће омогућити плански основ за изградју Логистичког центра са интермодалним терминалом у Слободној зони Пирот.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine