Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Споразум о сарадњи између УО Привредне коморе Пирот и Трговинско – индустријске коморе Бургас потписан је 04. октобра 2018. године у просторијама Коморе у Пироту, са циљем јачања конкурентности привреде, размене искустава и промоције развоја трговине и економских односа између Бургаса и Пиротског округа. Потписници Споразума су председник Коморе Бургас Цанко Иванов, и председник Привредног савета Града Пирота Зоран Николић, испред Коморе Пирот.


Поред руководства Коморе, делегацију Бургаса чинили су представници привредних субјеката у области безбедности, грађевинарства, пољопривреде и ауто индустрије, који су се састали са представницима компанија сродних делатности са територије Пиротског округа и размотрили могућности сарадње.

Председник Коморе Бургас, Цанко Иванов изразио је задовољство због спремности Коморе Пирота да формализује сарадњу између две Коморе, показао интересовање за специфичности пословања уговорних комора у Србији и предложио презентацију УО Привредне коморе Пирот у Бургасу.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine