Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Представници Града Пирота, Службе Дечје заштите, Удружења Пријатељи деце Пирот и Предшколске установе „Чика Јова Змај“ данас су, у оквиру програма обележавања Дечје недеље, посетили децу која су тренутно на Дечјем одељењу у Општој болници у Пироту. Том приликом пожелели су им брзо оздрављење и на тај начин показали да брину о свој деци нашег града.


Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду, рекао је да на Дечјем одељењу тренутно борави осморо деце којима жели брз опоравак. Поклоне које су им донели, каже Ранђеловић, очекује да им улепшају и олакшају боравак у билници. Ранђеловић је истакао да је свака недеља за Град Пирот недеља деце и да Град чини много тога, преко различитих пројеката, активности и програма подршке, да Пирот буде по мери деце.
Светлана Томић, председник Удружења Пријатељи деце Пирот, рекла је да традиционално организују бројне активности за Дечју недељу и да су ове године, у сарадњи са школом „Младост“, обезбедили посетељине за децу на Дечјем одељењу. Она очекује да њихова посета и поклони допринесу пријатнијем боравку и бржем оздрављењу деце.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine