Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Представници Града Пирота, Службе Дечје заштите, Удружења Пријатељи деце Пирот и Предшколске установе „Чика Јова Змај“ данас су, у оквиру програма обележавања Дечје недеље, посетили децу која су тренутно на Дечјем одељењу у Општој болници у Пироту. Том приликом пожелели су им брзо оздрављење и на тај начин показали да брину о свој деци нашег града.


Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду, рекао је да на Дечјем одељењу тренутно борави осморо деце којима жели брз опоравак. Поклоне које су им донели, каже Ранђеловић, очекује да им улепшају и олакшају боравак у билници. Ранђеловић је истакао да је свака недеља за Град Пирот недеља деце и да Град чини много тога, преко различитих пројеката, активности и програма подршке, да Пирот буде по мери деце.
Светлана Томић, председник Удружења Пријатељи деце Пирот, рекла је да традиционално организују бројне активности за Дечју недељу и да су ове године, у сарадњи са школом „Младост“, обезбедили посетељине за децу на Дечјем одељењу. Она очекује да њихова посета и поклони допринесу пријатнијем боравку и бржем оздрављењу деце.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine