Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Председник Србије налази се у дводневној посети Нишу. Током боравка у Нишу Александар Вучић је  присуствовао отварању две фабрике и имао више значајних састанака о развоју овог дела земље. Синоћ је у Официрском дому у Нишу Вучић одржао састанак са начелницима округа, градоначелницима и председницима општина. Састанку су присуствовали и Драгана Тончић, начелница Пиротског управног округа и Владан Васић, градоначелник Пирота.


По завршетку састанка Владан Васић, градоначелник Пирота у изјави за пиротске медије рекао је да је на састанку било речи о проблемима градова и општина у овом делу Србије. Пирот је у овом контексту истакнут као пример добре праксе када је у питању управљања буџетом. Председник Вучић је предложио да све општине и градови упуте писмо са предлогом шта би држава могла да помогне на конкретној територији. Васић је рекао да ће председнику Вучићу у писму указати на проблеме Тигра ад и оштећених путева због изградње Коридора 10, као и  иницијативу за оживљавање пиротске касарне.


Председник Вучић је по завршетку састанка одржао и конференцију за медије.


Председник Србије је поручио да верује како је ово изванредна прилика да људе који су напустили Србију да се врате, јер ће “у нашој земљи имати све боље услове за живот”.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine