Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас смо, у оквиру нове рубрике на Порталу "Актуелно" разговарали са Владаном Васићем, градоначелником. Прва тема, сматрали смо да је од изузетног значаја за развој Пирота, у сваком случају је куповина Хотела СтарА. Никола Миротић, један од најпознатијих НБА кошаркаша из старе Југославије,  боравио је прошлог петка у Пироту. Миротић је недавно код нотара оверио уговор о куповини Хотела СтарА  чиме је остварен један од значајнијих трансфера за Тигар АД. Владан Васић, градоначелник Пирота приредио је пријем за Миротића, који је овде био са својим заступником Мухамедом Мохсином, архитектама из Црне Горе.


Владан Васић, градоначелник Пирота, рекао нам је да је за наш град изузетно значајно да је светски познати и признати спортиста, кошаркаш  НБА лиге  и репрезентативац Шпаније, одлучио да инвестира у развој нашег града.


Марија Милентијевић, извршни директор за подршку пословним активностима у Компанији Тигар АД, рекла нам је данас, да ће се Владимир Илић, генерални директор Тигар ускоро обратити јавности и говорити о значају доласка Николе Миротића у Пирот и пословног уговора о куповини Хотела и још неких вредности у власништву наше Фабрике.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine