Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Захваљујући сарадњи Града Пирота и Канцеларије за управљање јавним улагањима данас је почело комплетно реновирање ОШ „Свети Сава“. Пре тога обновљене су ОШ “8. Септембар“ и Школа за основно и средње образовање “Младост“. Тренутно ученици ОШ “Свети Сава„ наставу похађају у Економској и Техничкој школи. Радове, које ја данас обишао градоначелник Пирота, Владан васић, са својим сарадницима, изводи београдска фирма „Експерт униварзал“.


Градоначелник Пирота је, овом приликом, јавно захвалио Канцеларији за управљање јавним улагањима која је обезбедила 140 милиона динара за комплетно уредјен је ОШ “Свети Сава“. Практично Пирот ће добити још једну нову школу.
Марјан ранчић, директор ОШ “Свети Сава„ у Пироту сматра да похадјање наставе у просторијама Економске и Техничке школе не представља никакакав проблем и моли родитеље да имају разумевања, поготово што ће већ у другом полугодју ученици имати куд и камо боље услове за похадјање наставе.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine