Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Гостујући у емисији Пресинг, Владан Васић, градоначелник Пирота, говорио је о новом позиву прекограничне сарадње Србија – Бугарска, чији резултати треба да буду објављени у септембру, најкасније октобру. Градска управа конкурисала је са неколико изузетно значајних пројеката. Један од њих је Пројекат наставка радова на Тврдјави Кале.

По завршетку градјевинских радова желимо да обогатимо садржај у Тврдјави, каже Васић. Други је пројекат везан за развој ИТ сектора у Пироту. Градска управа издвојила је 2,5 милиона динара у Буџету за израду Стратегије развоја ИТ сектора. Сама стратегија би била само још један стратешки документ, а наш циљ је учинимо још много више од тога. Зато смо донели одлуку да на ИПА конкурсу пријавимо пројекат много ширих размера за развој ове области, чија је вредност око 120.000 евра. Наиме пројектом је поред израде стратегије, предвидјено и спроводјене обука за постојећи кадар али и за просветне раднике који су у овој области, каже Васић.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine