Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Сматрамо изузетно значајним, да  ту где живимо и стално трагамо за информацијама, жељни да знамо неке нове идеје, да погледамо у време које долази! Само правовремено информисани суградјани могу да доносе праве процене и спознају шта се ради, пројектује у њиховом граду. Без отвореног ,,дијалога,, на овакав начин, са својим градоначелником градјани неће бити добро инфоримисани. Живот управо захтева то, казати суградјанима којим путем иде град и како се троше народне, буџетске паре!

У том смислу  разговор са градоначелником Владаном Васићем, за нас је професионални изазов, захтева добру припрему, јер је одговорност велика, према народу, али и према онима који брину о средини у којој живимо.
Данашњи Пресинг радили смо у два дела. У првом смо обрадили наших десет питања и добили, рекли би изузетно детаљно одговоре који ће значити свима знатижељним који желе да буду у току када су у питању активности градоначелника и Градске управе у питању у свим областима.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine