Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Изградња Коридора 10 на подручју пиротске општине полако се приводи крају. Чињеница је да ће користи од будућег ауто пута бити велике, међутим поново се поставља питање локалне путне инфраструктуре која је, под теретом тешке механизације за потребе изградње Коридора, значајно уништена.

Приликом изградње „Коридора 10“ који пролази кроз Пирот, што се и очекивало с обзиром на транспорт грађевинског материјала тешким камионима, у великој мери оштећени су поједини атарски и локални путеви. Локална самоуправа, каже заменик градоначелника Пирота, Видојко Панајотовић, има договор са Предузећем „Коридори Србије“ да се у овој грађевинској сезони приступи санацији неколико путних праваца, а такође је договорена изградња надвожњака код Сопотске петље, што није било у пројекту.

Панајотовић се у разговору осврнуо и на значај изградње путних праваца према Старој планини, која, као туристичка дестинација,  у наредном периоду тек треба да добије на значају.

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine