Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На данашњој седници Градске скупштине одборници су огромном већином донели одлуку којом се стварају услови за изградњу фабрике воде, што представља наредну велику инвестицију пиротског Водовода и канализације која се у потпуности уклапа у концепт и намеру локалних власти да Пирот буде “зелени град”. Како је новинарима казао председник Скупштине града Милан Поповић, одборници су данас на седници донели важне одлуке.


- У првој тачки одборници су усвојили оставку једног од одборника па је мандат додељен сходно Закону следећем кандидату на листи странке, реч је о СНС. Водовод је приступио изградњи Фарбике воде, о чему су се такође потврдно изјаснили одборници јер је била неопходна сагласност због регулисања земљишта и имовинско-правних односа. Такође, донете су важне одлуке које омогућују реализацији и аплицирање за нове позиве из Прекограничне сарадње-казао је председник Поповић.


Одборницима је на данашњој седници презентован и нови информациони систем који ће омогућити да се преко јединственог портала омогући увид јавности у јавне финансије и то преко Јавног буџетског портала.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine