Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је на свечаности у Гимназији, на којој је отворен новоопремљени кабинет за руски језик, казао да ће захваљујући одличној сарадњи Града са Канцеларијом за јавна улагања Републике Србије, ове године почети потпуна реконструкција зграде Гимназије вредна преко 130 милиона динара. Град Пирот финансирао је израду пројектне документације а очекује се да, након тендерске процедуре, радови почну већ током летњег распуста.


- Гимназија је понос нашег града. Ја желим да се захвалим компанији НИС на вредној донацији која ће несумњиво значити ученицима Гимназије и професорима. Желимо што је могуће виша веза са иностранством, интердисциплинарних и мултидисциплинарних садржаја. Када је реч о реконструкцији, радиће се комплетна реконструкција фасаде, замена столарије, уређење унутрашњости, уредиће се и Соколана као и просторије где се изводи настава ликовне културе. Надамо се да ће Канцеларија за јавна улагања одобрити и наставак, односно други део пројекта који подразумева уређење дворишта и изградњу библиотеке-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine