Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Екипе Штаба за ванредне ситуације Града Пирота, као и механизација јавних предузећа су ангажоване константно на терену како би додатним чишћењем канала спречили изливање водотокова чији су водостаји на максимуму након огромног прилива воде у последњих 48 сати. Комплетан Градски штаб за ванредне ситуације на челу са командантом Градског Штаба Владаном Васићем, замеником команданта Видојком Панајотовићем и координатором Штаба Сретеном Савовим обишао је данас критичне тачке. Ситуацију прате и припадници Ватрогасно спасилачке бригаде.

Како је Пиротским вестима казао координатор Штаба Сретен Савов, последњих сати водостаји су у благом опадању, посебно када је реч о реци Рогоз код истоименог насеља, што радује. Сви расположиви ресурси, механизација и људство током данашњег дана обишли су и интервенисали на великом броју локација како би се спречили озбиљнији проблеми.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine