Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Министар културе и информисања у Влади Републике Србије Владан Вукосављевић обишао је данас Сајам књига и графике, али и све установе културе. Министар је казао након обиласка да је импресиониран оним што је видео, да је Пирот у самом врху у Србији када је реч о издвајањима за културе и додао да ће Министарство подржати такве средине попут Пирота, које улажу у културу.


Министар је након обиласка Сајма књига одао признање свима који су укључени у организацију овако једне озбиљне манифестације каквом се не могу похвалити ни много већи градови у Србији.


- Овај 19. Сајам књига у Пироту је још један од доказа да ова средина брине о култури јер има манифестацију какву немају ни много већи градови у Србији. С друге стране, податак да локална власт издваја девет посто буџета за културу је хвале вредна ствар. Ми морамо да стварамо услове у оним срединама које улажу у културу и брину о култури, да се тај културни живот још лакше и квалитетније организује-казао је министар Вукосављевић.

 

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine