Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Министар културе и информисања Србије, Владан Вукосављевић, данас је боравио у Пироту. Том прилико најпре се састао са градоначелником Пирота, Владаном Васићем и његовим сарадницима а затим је обишао Сајам књиге и графике и састао се са директорима установа културе у Пироту. Министар Вукосављевић, је требало да јуче званично отвори деветнаести Сајам књиге и графике у Пироту, али из познатих разлога није присуствовао отварању. Данас је са својим сарадницима и градоначелником Пирота, Владаном Васићем, обишао Сајам.


После обиласка Сајма министар културе и информисања, Владан Вукосављевић, разговарао је са новинарима. Најпре смо забележили његове утиске о пиротском Сајму књиге.
Пирот је један од градова у Србији који се суочава са недостатком кадрова у установама културе. Министар Вукосављевић, поред осталог, каже да се ово питање мора подробније разматрати с обзиром да у целини, у Србији, има више запослених од предвидјеног броја.
Једно од питања које се често намеће јесте да ли ће министарство одрешити “кесу” и обезбедити више пара за културу и медије.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, сматра да је посета министра Вукосављевића веома садржајна и да се разговарало о конкретним проблемима са којима се Пирот суочава.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine