Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

 Из фондова прекограничне сарадње нашег града и Монтане у Бугарској, Пирот је добио још један објекат. Реч је о мобилном клизалишту, чија је  монтажа завршена на Омладинком стадиону, а прве клизаће ће примити за десетак дана.
-Вредност овог објекта је око 80.000 евра, а из фоднова прекограничне сарадње на Омладинском стадиону до сада је уложено 220.000 евра.

Наша искуства показују да малишани у нашем граду воле клизање и највећу посету очекујемо током Божићне школе-каже Ненад Ђорђевић, директор Спортског центра.


Председник општине Пирот мр Владан Васић и заменик председника општине Монтана Тихомир Антонов су констатовали да су ове општине до сада добиле много објеката управо из фондова прекограничне сарадње која ће бити настављена и у будућем периоду. Пирот и Монтана су до сада учествовали у десет заједничких пројеката.

 

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine