Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Последњег дана Сајма спорта реализована су едукативна предавања о теми  “Иновација и знање”  на којима су говорили представници  Зрењанина, Вршца и Пирота, а која су била прилика да се показу достигнуца у стварању услова за развој спорта у овим срединама. Председавао је Вања Удовичић, министар спорта.
Посебно место у програму семинара добио је Пирот захваљући инвестицијама у спорт и спортске објекте, обезбедјењу бројних пројеката захваљујући којима је Пирот постао град добре праксе, како се и звало предавања Ненада Ђорђевића.


“Спортској јавности  представили смо начине на који је наша Општина у протеклих десетак година успела да изгради бројне спортске објекте, али и организује до сада невидјену манифестацију у Србији, а то је Божићна школа спортова. На предавању сам говорио најпре о бројним пројектима које смо реализовали учествујући на Конкурсу ЕУ из ИПА програма прекограничне сарадње, а објаснио сам и начине на које смо успели да покренемо децу да учествују у Божићној школи спортова, а потом да се укључе у рад бројних клубова” рекао је Ненад Ђорђевић.
Предавања које је одржао Ненад Ђорђевић, директор Спортског центра Пирот, било је изузетно посећено!
Током преподнева Ненад Ђорђевић је, као представник наше локалне заједнице присуствовао скупу који је назван ,,На кафи код министра,,!

 

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine