Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Јавно предузеће “Комуналац” данас је организовало конференцију за новинаре поводом годишњице фирме и том приликом директор тог предузећа Бобан Толић истакао је да је прошла година била најуспешнија у историји ове фирме јер је завршена са 16.2 милиона динара добитка.
По речима директора Толића, ово јавно предузеће основано је тачно пре 54 године.


“Могу да изразим задовољство чињеницом да смо успели да остваримо висок ниво опремљености  и квалитета у пружању услуга, па смо успели да покријемо чак 95 посто територије општине Пирот, рачунајући и огроман број села. Прошлу годину завршили смо са 16.2 милиона динара добити што је чини најуспешнијом годином од оснивања предузећа. Такође у нове машине и друге пројекте инвестирали смо преко 30 милиона динара-казао је Толић.
Заменица директора Надежда Авжнер казала је дајој је велика част и задовољство што је део тима који годинама ради на побољшању животне средине и да је “Комуналац” фирма која је отворена за сарадњу са свима, нарочито са грађанима.

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine