Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У суботу у хали “Кеј” одржаће се велика спортска манифестација Спортски изазов у којој ће се, истовремено, два града – Зајечар и Пирот, такмичити у спортским активностима и вежби. Циљ манифестације коју организују Олимпијски комитет Србије и Цоца-Цола, уз велику подршку града Пирота, Спортског центра Пирот и пиротских спортиста је промоција спорта и здравих стилова живота. Манифестација почиње у суботу у подне, а због најављеног лошег времена, уместо на централном градском тргу, догађај ће се организовати у хали “Кеј” па организатори апелују да што већи број Пироћанаца, не само спортиста већ и рекреативаца, родитеља и родбине малих спортиста, дође у халу “Кеј” с обзиром да ће победити онај град у коме се већи број учесника укључи у спортске активности најмање 15 минута.

Проглашење победника, по речима помоћника градоначелника Бојана Ранђеловића је у 15 сати. Данас су на конференцији за медије у Медија центру Дома културе све Пироћанци позвали на манифестацију,  осим помоћника Ранђеловића, и Горан Крстић, у име Спортског центра Пирот, директор ОШ “Вук Караџић” Тугомир Цветковић, у име свих пиротских школа, Слободан Стефановић из Гимнастичког клуба Пирот у име свих пиротских спортских клубова.
Пирот ће имати велику част да на самом отварању манифестације угости и председника Олимпијског комитета Србије, легендарног кошаркашког тренера Божидара Маљковића, који је изабрао управо Пирот као град где ће присуствовати овој манифестацији.
Осим Маљковића, на отварању ће се присутнима обратити и легенда кошарке Светислав Кари Пешић, а манифестацију ће свечано отворити градоначелник Пирота мр Владан Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine