Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Након успешне научно стучне радионице у Београду „Слободне зоне и индустријски паркови будућности“ и посете Слободној зони Смедерево, извршни директор Светске организације слободних зона (WФЗО) др Самир Хамроуни и регионална директорица за Европу, Турску и Иран, Ника Манукова у пратњи Милана Ристића, директора Управе за слободне зоне и Видака Томића, вишег саветника, 17.03.2017. године посетили су Слободну зону Пирот. Циљ посете је упознавање са капацитетима слободних зона Србије и сагледавања могућности организације Годишње светске конференције слободних зона у мају 2019. године.

Др Драган Костић је у име Групације слободних зона, Привредне коморе Србије, предао конкурсну документацију за кандидатуру за одржавање овог престижног догађаја у Србији.

У оквиру посете организован је обилазак зоне и њених корисника. Делегације је посетила Тигар Тyрес и Тигар АД као и друга прозводна предузећа која послују у зони.

У име Града Пирота госте је примио градоначелник Пирота, мр Владан Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine