Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Поводом 16. новембра, Дана Копнене војске Републике Србије, данас је у Пироту, у дворишту ОШ „8. Септембар“ одржан тактичко технички збор јединица Копнене војске, својеврсна смотра наоружања, људства и опреме. Збор су обишли генерал потпуковник, Милосав Симовић и градоначелник Пирота, Владан Васић. Пре тога са припадницима Војске у свом кабинету разговарао је градоначелник Васић.


Двориште ОШ“8. Септембар“ данас је било препуно ученика и градјана. Присутни су могли да виде савремено наоружање српске војске, да разговарају са војницима и виде неке од показних вежби. Оно што је код Пироћанаца побудило посебну пажњу јесте војни оркестар  који је продефиловао градом и наставио са војном музиком и у дворишту Школе.

Генерал Симовић, који је и сам службовао у Пироту,  је изузетно задовољан данашњом манифестацијом. Он је поред осталог рекао да зна да су Пироћанци добри домаћини и да воле Војску Србије.

Градоначелник Пирота, Владан Васић, такодје, сматра да је Збор добра прилика да ученици доживе непосредан контакт са војницима, разговарају са њима и разгледају  наоружање. Он очекује да Касарна у Пироту поново заживи.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine