Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На брду Метиљавица у Пироту, на Грчком и Српском војничком гробљу одата је почаст у знак Дана сећања на погинуле грчке и српске војнике у I светском рату. У присуству представника две земље, града Пирота и бројних гостију и градјана помен су служили грчки и српски свештеници.


Венце на Грчко и Српско војничко гробље положили су делегација Министарства одбране и Војске Србије, представници Града Пирота, амбасадор Републике Грчке у Србији, војни изасланици Велике Британије, Француске и Кипра и удружења и градјани опредељени за неговање традиције ослободилачких ратова Србије.
После полагања венаца присутне је поздравио амбасадор Грчке у Београду Елиас Елиадис.
Данашњи догадјај је још једна потврда српско – грчког пријатељства, искјавио је поред осталог помоћник министра за рад, борачка и социјална питања, Милан Поповић.
После тога цвеће и венце високи гости, представници наше земље и Пирота положили су на споменик палим борцима на Српском војничком гробљу.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, је задовољан што се и на овакав начин учвршћује пријатељство две земље али Пирота са Патрасом.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine